Міжнародний українсько-чеський практичний семінар «На шляху до інклюзії.

11 жовтня 2017 року творча група педагогів школи - заступника директора з навчально-методичної роботи Гладишевської Л.А., вчителя інклюзивного класу Ніколаєнко Г.М., асистента вчителя Кузьменко Л.В. - і працівників Ресурсного центру корекційно-розвиткової роботи та інклюзивного навчання - директора Булат К.М. і психолога Заглинської О.П. - взяли участь в роботі міжнародного українсько-чеського практичного семінару «На шляху до інклюзії. Роль педагогічно-психологічної консультації» в рамках проекту «Відкрита школа» , організований Департаментом освіти і науки Київської державної адміністрації. Батьківську раду області представляла Чорна О.В., діти якої є учнями нашої школи.

Начальник департаменту Рогова В.Б. привітала учасників семінару, відзначила значимість обраної теми для української та світової спільноти, представила викладачів чеського університету ім. Т.Г. Масарика та побажала успішної роботи .

/Files/images/20170823_133725.jpg

Викладачі кафедри соціальної педагогіки Деніса Денглерова, Лєнка Гулова та Маркета Седлакова розповіли про систему роботи по впровадженню інклюзії в Чеській республіці, щедро ділилися досвідом та напрацюваннями . Радім Шіп доповідав про демократичну школу, сутність якої полягає в створенні умов, де кожен учень може навчатися і розвиватися відповідно своїх можливостей, не змагатися з іншими,а радіти власним досягненням і перемогам.

/Files/images/20171012_122508.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 31